Νέα | Ειδήσεις | Σχέσεις | Εγκυμοσύνη | fitness
Οικονομία | Τεχνολογία | Ειδήσεις | Υγεία | Αυτοκίνητο | Αθλητικά | Έξοδος
Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί
Απέραντο Γαλάζιο...

Η αλήθεια είναι πως το απέραντο γαλάζιο έχει αναρίθμητους φίλους και προσφέρεται απλόχερα στη χώρα μας για να το απολαύσουμε ποικιλοτρόπως. Από ηλιοθεραπεία και βουτιές στα νερά του Αλίμου μέχρι κρουαζιέρα στα Κανάρια νησιά με το Queen Mary 2.

Σε αυτό το αφιέρωμα θα βρείτε τρόπους για να απολαύσετε το υγρό στοιχείο και θα πλεύσετε με όλους τους τύπους σκαφών, ιστιοπλοϊκών ή μηχανοκίνητων που διατίθενται στην διεθνή αγορά. Θα δείτε πως ναυπηγούνται τα σκάφη ενώ θα παρελάσουν από την οθόνη σας όλοι οι τύποι θαλάσσιων μηχανών.

Θα πληροφορηθείτε για τον τρόπο που θα αποκτήσετε δίπλωμα, μηχανοκίνητου ή ιστιοπλοϊκού, για να δαμάσετε την θάλασσα, καθώς επίσης και τις επιλογές σκάφους για ενοικίαση. Όσο για το δέσιμο του στην προβλήτα, μια πλήρης καταγραφή των  μαρίνων της χώρας μας θα σας κατατοπίσει ανάλογα. Σχετικά με τα θαλάσσια χόμπι του ψαρέματος, του θαλασσίου σκι, των καταδύσεων της ιστιοπλοΐας ή του μηχανοκίνητου ναυταθλητισμού, η επιλογή είναι δική σας και αρκεί ένα κλικ στο ποντίκι σας για να απολαύσετε  συναρπαστικές εικόνες. Τέλος σε όσους αγαπάνε τα ταξίδια, τους αφιερώνουμε την ενότητα των κρουαζιέρων με πλοία πλωτούς παράδεισους που ταξιδεύουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά στο πιλοτήριο, βάλτε το αγαπημένο σας cd, γυρίστε το διακόπτη για να προθερμάνετε τις μηχανές χαράξτε πορεία χαϊδέψτε απαλά το γκάζι και πλοηγηθείτε στο μαγικό κόσμο της θάλασσας.

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ;

Είναι ένα μεγάλο δίλημμα. Το καθένα έχει τη χάρη του. Εάν πρέπει να βρούμε το καλύτερο προσμετρώντας με τον αντικειμενικό παράγοντα «χρήμα» το μηχανοκίνητο βγαίνει κερδισμένο. Τα σκάφη με μηχανές είναι πιο ακριβά οπότε πιο καλά ενώ το στοιχείο της άνεσης σε αυτό τον τύπο σκάφους σαφώς υπερέχει. Το ταξίδι γίνεται γρήγορα με αποτέλεσμα την περίοδο των διακοπών να μπορούμε να επισκεφτούμε πολλούς προορισμούς. Αυτό βέβαια κοστίζει αφού χρειάζονται αρκετά  καύσιμα.

Από την άλλη μεριά οι διακοπές με το ιστιοπλοϊκό έχουν την δική τους χάρη και ατμόσφαιρα με πάλκο στολισμένο με πανιά. Το ταξίδι είναι αργό και αθόρυβο, και το σκάφος εναρμονίζεται με τη φύση. Ένα είναι βέβαιο. Και τα δύο κατασκευάστηκαν για να απολαμβάνουμε τις αμέτρητες χαρές της θάλασσας.

Επιμέλεια: Αιμίλιος Χατζηδάκης

Πωλήσεις Ενοικιάσεις
Ειδήσεις
Φουσκωτά
Μηχανοκίνητα
Ιστιοπλοϊκά
Μηχανές
Αφιερώματα
Σπορ & Δραστηριότητες
Θάλασσα & Τέχνη
Διακοπές
Ευρετήρια, Οδηγοί

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών
©1999-2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του in.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.